Beste gasten,

Op 13de April kondigde de Franse president aan dat de Covid-19 quarantine per 11 mei wordt beeindigd en op 4 mei bevestigde de Franse president dat gresoverschrijdingen binnen het Schengengebied geen enkel probleem zullen vormen. Dit is ook van de kant va de Europese Unie bevestigd. Daarom vertrouwen

Dit is geruststellend voor onze vele Nederlandse gasten die op onze camping hebben geboekt.

Ik ben echter van plan enkele sanitaire voorzieningen te treffen.

  1. Receptie: We beperken ons tot 2 of 3 personen op het moment dat de toegang tot de receptie. We bieden bij aankomst 2 maskers in wasbare stoffen per gezin aan, zodat de persoon die 's ochtends zijn brood kan ophalen aan de bar kan komen.
  2. Handontsmettingsmiddel: er worden nog 30 handontsmettingsmiddel dispensers geïnstalleerd in het cruciale gedeelte van de camping. We zullen ook plaats ontsmettingsmiddel veeg is strategisch gebied (DIE ZIJN NIET TE WORDEN GEGOOID IN DE TOILETTEN)
  3. Zwembad: we zullen ervoor zorgen dat mensen een douche nemen voordat ze in het zwembad en lopen door het voetbad. Het virus is zeer gevoelig voor het chloor dat we gebruiken om het water te behandelen, dus dat mag geen probleem zijn, maar we zullen onze gasten vragen om DE LIGBEDDEN NIET TE VERPLAATSEN die op 1 meter afstand van elkaar zullen zijn.
  4. Bakker: Onze gasten moeten 's ochtends een masker dragen en hun handen wassen met een handontsmettingsmiddel of handschoenen dragen om hun brood op te halen. Handen wassen met hydroalcoholische gel is ook nodig bij het betreden van de gebouwen.
  5. Restaurant: de tafels worden op 1 meter afstand van elkaar geplaatst. Ten slotte zal een QR-codesysteem worden geïmplementeerd om te voorkomen dat de menu's van hand tot hand gaan.

Het Camping Solaire team zorgt ervoor dat u een geweldige vakantie bij ons heeft.

Nieuws
Saison 2020

Bienvenue au camping le plus sympa de la région ! 

Video

Retour en haut
Navigation Menu